Doi morți și 13 răniți, în urma unui atac armat. Atacatorul a fost ucis

177
Doi morți și 13 răniți, în urma unui atac armat. Atacatorul a fost ucis - atacarmattoronto-1532348517.jpg

Articole recomandate

Cel puțin două persoane au murit, duminică noaptea, iar alte nouă au fost rănite, după ce un individ a efectuat un atac armat în orașul canadian Toronto, a informat poliția locală, relatează CNN și BBC.

Atacatorul a fost omorât după ce a deschis focul în zona străzii Danforth.

Unele dintre victime au primit ajutor medical la fața locului, în timp ce altele au fost transportate la spital. Incidentul s-a produs în cartierul grecesc din Toronto în jurul orei 22.00 duminică (02:00 GMT luni).

Mai mulți martori au declarat că au auzit între 15 și 20 de împușcături și au văzut mai mulți răniți întinși pe podea într-un restaurant, potrivit Toronto Star.

Prim-ministrul provinciei Ontario, Doug Ford, a denunțat pe Twitter un act "oribil de violență cu arme de foc la Toronto".

Toronto a devenit, în ultima vreme, scena creșterii nivelului violenței cu arme de foc, datorată în primul rând unor diferite bande.

De la începutul anului, 212 incidente armate s-au înregistrat în Toronto, care au costat viața a 26 de persoane, față de 188 de schimburi de focuri și 17 morți în aceeași perioadă a anului trecut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1467 secunde