Doi adolescenți au ajuns în comă la spital

276
Doi adolescenți au ajuns în comă la spital - ambulantagenericpublimediaoctavg-1350740425.jpg

Articole recomandate

Doi adolescenți au fost aduși la Spitalul Județean Buzău de către părinți. Adolescentul de 14 ani era în pragul comei alcoolice și a fost internat în secția de reanimare a spitalului buzoian, în timp ce prietenul său de 16 ani a fost, a suferit o intoxicație cu alcool, informează Mediafax.

După ce tinerii au fost internați, mai multe rude ale acestora s-au adunat în curtea Spitalului Județean Buzău, unde au provocat un scandal pe motiv că nu sunt lăsate să intre în unitatea medicală. Scandalul a degenerat în momentul ăn care medicii i-au întrebat pe adulți cum a fost posibil ca cei doi tineri să ajungă la spital aproape inconștienți.

Ulterior, rudele adolescenților au declarat că nu ei sunt responsabili de starea copiilor și că de fapt cei doi ar fi fost obligați să consume alcool de către doi paznici.


În fapt, este vorba despre doi agenți de pază care i-au observat pe cei doi copii jucându-se în apropierea stației CFR Buzău. Adolescenții puneau bolovani pe calea ferată pentru a fi sparți de trenuri, iar observându-i paznicii i-ar fi îndepărtat din apropierea liniei.

Cei doi agenți de pază au fost duși la Poliție, dar s-a constatat că nu consumaseră alcool. Pentru evacuarea rudelor a fost nevoie de intervenția mascaților, completează aceeași sursă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5328 secunde