DOAR ÎN GERMANIA… Rucsac cu 16.000 de euro, returnat proprietarului

305
DOAR ÎN GERMANIA… Rucsac cu 16.000 de euro, returnat proprietarului - 12-1577369645.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 63 de ani din Germania a avut o surpriză plăcută de Crăciun, când un trecător i-a înapoiat rucsacul plin de cadouri și cu suma de 16.000 de euro, pe care îl uitase sub un copac, relatează AFP, citată de Agerpres. Trecătorul în vârstă de 51 de ani a alertat poliția după ce a descoperit rucsacul, în apropiere de centrul orașului Krefeld, în vestul Germaniei, cu puțin timp înainte de miezul nopții în ajunul Crăciunului. Poliția a identificat rapid proprietarul, căruia i-a înapoiat rucsacul și conținutul prețios al acestuia.

Bărbatul care a descoperit geanta "a refuzat o recompensă pentru că era Crăciunul", a scris poliția din Krefeld pe Facebook. "Sunt într-adevăr oameni care fac fapte bune de Crăciun", a spus poliția. În Germania, orice persoană care returnează un obiect găsit poate primi o recompensă în funcție de valoarea acestuia. În acest caz, bărbatul ar fi putut primi 490 de euro dacă ar fi acceptat recompensa.

Postarea poliției care relatează întâmplarea pe Facebook a obținut rapid peste 1.000 de like-uri și circa 180 de comentarii - unii s-au întrebat care ar putea fi motivele pentru care cineva pleacă cu o sumă atât de mare la el. Un purtător de cuvânt al poliției din Krefeld a declarat joi pentru AFP că, deși este "neobișnuit", proprietarul rucsacului a declarat că "se simte mai în siguranță" dacă ia banii cu el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2249 secunde