Deutsche Bank a transmis documente procuraturii americane în legătură cu Donald Trump

235
Deutsche Bank a transmis documente procuraturii americane în legătură cu Donald Trump - deutsche-1556195482.jpg

Articole recomandate

Deutsche Bank a început să trimită justiției new-yorkeze documente privind finanțarea unor proiecte ce au legătură cu Donald Trump, ca răspuns la o citație, a declarat, miercuri, pentru AFP, o sursă apropiată dosarului.

La mijlocul lunii martie, procurorul statului New York, Letitia James, a solicitat băncii germane să furnizeze numeroase documente legate de cereri pentru împrumuturi și linii de credit acordate Organizației Trump, holding al activelor magnatului imobiliar, gestionat în prezent de fiii președintelui, Eric și Donald Trump Jr., după ce Donald Trump a ajuns la Casa Albă.

Banii în cauză erau destinați finanțării unor proiecte precum hotelurile Trump din Washington, Miami și Chicago, potrivit informațiilor furnizate AFP pe 12 martie de o altă sursă, sub protecția anonimatului.

AFP nu a reușit să afle în cursul zile de miercuri dacă Deutsche Bank a furnizat deja toate documentele solicitate de justiția americană.

"Ne menținem angajamentul de a coopera cu anchetele oficiale", a declarat un purtător de cuvânt al băncii, refuzând să comenteze informațiile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2285 secunde