DECIZIA care le-a salvat viața! Un cuplu a scăpat MIRACULOS din accidentul aviatic, din Rusia

902
2
DECIZIA care le-a salvat viața! Un cuplu a scăpat MIRACULOS din accidentul aviatic, din Rusia - aviatic700x464-1518441489.jpg

Articole recomandate

Maxim Kolomeytsev, care a împlinit 35 de ani duminică, și prietena lui, Nazezha, în vârstă de 25 de ani, aveau biletele cumpărate pentru cursa fatală de duminică. Cei doi intenționau să călătorească la Orsk, orașul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naștere. Maxim intenționa de asemenea să-și cumpere o mașină de acolo, potrivit New York Post.


Cea mai bună decizie a vieții lor a fost să schimbe biletele în ultima clipă. Cei doi trebuiau să se îmbarce în avionul care s-a prăbușit duminică, lângă Moscova, însă și-au schimbat biletele în ultima clipă. 71 de oameni au murit în urma incidentului aviatic, relatează digi24.ro.


În ultima clipă, reprezentații showroom-ului din Orsk l-au anunțat însă pe bărbat că mașina nu va fi gata la timp. Norocosul om de afaceri a decis astfel să își întârzie plecarea, schimbând biletele de avion pentru săptămâna viitoare.

"Când am aflat că mașina nu este gata, mi-am amânat excursia cu o săptămână", spune bărbatul. Pentru a schimba bilete, cei doi au plătit 170 de dolari. "Ne-am câștigat viețile, în schimb", adaugă el.

Un avion s-a prăbușit în apropiere de Moscova, duminică, la scurt timp după ce decolase de pe aeroportul Domodedovo. La bord se aflau 71 de oameni, 65 de pasageri și 5 membri ai echipajului. Ei trebuiau să ajungă în localitatea Orsk, din apropierea graniței cu Kazahstanul.

Surse din presa rusă spun că unul dintre motoarele avionului ar fi explodat încă din timpul zborului.


Comentează știrea

Alex
12 februarie 2018
Ooofff istoria asta,

conform cător formule chimice/fizice, 65 + 5 = 71?

cupan
12 februarie 2018
Ca

la PSD ",va dau dar de fapt va iau"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4023 secunde