DECES ÎNVĂLUIT ÎN MISTER / Industria muzicală, devastată de moartea lui Avicii

491
DECES ÎNVĂLUIT ÎN MISTER / Industria muzicală, devastată de moartea lui Avicii - pwjmmdg0nmq3mjjlnmy5ymi4nmq0ngri-1524294564.jpg

Articole recomandate

Moartea neașteptată a lui Avicii a frânt inima industriei muzicale. Pe rețelele sociale au început să curgă reacții ale colegilor, care pendulează între șoc și imens regret. 


Avicii a murit vineri, la numai 28 de ani. Suedezul, pe numele său adevărat Tim Bergling, era unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați DJ și producători de muzică ai zilelor noastre. Tocmai fusese nominalizat pentru premiile Billboard la categorica Top Dance/Electronic Album. 


Madonna publică pe Twitter o fotografie în care e pe scenă alături de Avicii, însoțită de mesajul: "Atât de trist...Atât de tragic. La revedere, dragule Tim. Te-ai dus prea curând".

Calvin Harris: "O știre devastatoare despre Avicii, un suflet minunat, pasionat și extrem de talentat, care mai avea atât de multe de făcut. Sufletul meu este alături de familia lui. Dumnezeu să te binecuvânteze, Tim x"

Steve Aoki: Nu pot să cred! Mi-e atât de greu să scriu. O asemenea pierdere uriașă, uriașă, uriașă pierdere. O să-mi lipsești, drag prieten! Fir-ar să fie, fir-ar să fie!


David Guetta publică pe Instagram o fotografie în care apare alături de Avicii: Ceva cu adevărat îngrozitor s-a întâmplat. Am pierdut un prieten cu o inimă așa de mare, iar lumea a pierdut un muzician incredibil de talentat. Mulțumim pentru melodiile tale frumoase, pentru timpul pentru care l-am petrecut împreună în studio, mixând împreună ca DJ sau doar bucurându-ne de viață ca prieteni. Odihnește-te în pace, Avicii!

Zedd: Niciun cuvânt nu poate descrie tristețea care m-a cuprins acum, auziând că Avicii s-a stins...Gândurile mele se îndreaptă către familie și prieteni.

Dillon Francis: Avicii, îmi vei lipsi nebunește...cele mai profunde condoleanțe familiei.

DJ Pauly D: La naiba, omule! RIP Avicii

SURSA: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Aprilie 2018
Stire din Actual : DOLIU ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII!
Pagina a fost generata in 0.5058 secunde