Daciana Sârbu, desemnată raportor la Parlamentul European

140
Daciana Sârbu, desemnată raportor la Parlamentul European - dacianasarbu-1528730350.jpg

Articole recomandate

Eurodeputata Daciana Sârbu a fost desemnată raportor la Parlamentul European pentru politica de coeziune și agricultură. Parlamentul European va dezbate în perioada următoare direcțiile de acțiune ale UE în aceste domenii, iar în această calitate, europarlamentarul român va stabili opinia Comisiei de Mediu și Sănătate publică din partea Grupului Socialist (ca raportor din umbră) în privința reformei politicii de coeziune, precum și în privința practicilor comerciale neloiale din lanțul alimentar.


Politica de coeziune a UE rămâne un instrument important pentru dezvoltarea României, iar în perioada post-2020, ritmul dezvoltării trebuie accelerat, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de eurodeputată.


"Propunerea Comisiei privind bugetul de coeziune este una benefică pentru țara noastră, dar va conta enorm cum vor decurge negocierile la nivelul instituțiilor europene pe acest subiect și, ulterior, capacitatea de fructificare a acestor oportunități. Avizul se va axa în mod special pe elementele ce țin de încurajarea creșterii economice verzi și energia sustenabilă, dar și pe sprijinirea inovației și cercetării", a spus Daciana Sârbu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3955 secunde