"Dacă vrea doamna Dăncilă dezbateri să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul lăsat"

401

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marți, că viziunea și proiectele președintelui Klaus Iohannis, candidatul liberalilor la prezidențiale, trebuie cunoscute de cetățeni, susținând că, dacă liderul PSD, Viorica Dăncilă, dorește o dezbatere, ar trebui să o facă cu el pentru a discuta despre "dezastrul lăsat" în calitate de prim-ministru demis.

"Președintele este în dialog permanent cu cetățenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română și cred că în campanie președintele și candidatul la Președinție, Klaus Iohannis, comunică în mod constant cu cetățenii. (...) Viziunea, proiectele, soluțiile președintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetățenii români pentru ca aceștia să voteze în deplină cunoștință de cauză. Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis", a declarat Orban, înainte de ședința Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă nu este vorba de o dovadă de inconsecvență în ceea ce privește propriul mesaj din partea lui Klaus Iohannis, el a răspuns: "Este o dovadă de consecvență, de susținere a intereselor cetățenilor români și de dialog permanent cu cetățenii români".

PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel puțin două dezbateri între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie.

Șeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a declarat, luni seara, că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale se va merge pe mitinguri și întâlniri cu organizațiile liberale și cu cetățenii, susținând că o dezbatere cu Viorica Dăncilă nu trebuie să aibă loc deoarece nu aduce nimic în plus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5794 secunde