CUTIA NEAGRĂ NU MINTE! Incendiu la motor, cauza accidentului de avion din Iran

275
CUTIA NEAGRĂ NU MINTE! Incendiu la motor, cauza accidentului de avion din Iran - ddd-1578480243.jpg

Articole recomandate

Cauza prăbușirii avionului din Iran în care 176 de persoane au murit a fost un incendiu izbucnit la unul dintre motoare, a declarat Qassem Biniaz, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian al Transporturilor.

În urma incendiului, pilotul a pierdut controlul aeronavei, după care s-a prăbușit, a adăugat Biniaz, conform agenției de știri iraniene de stat IRNA. Una dintre cutiile cutiile negre ale avionului a fost găsită de către echipele de salvare iraniene, a informat televiziunea de stat iraniană IRIB, potrivit Digi 24. Avionul s-a prăbușit la scurt timp după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

Datele despre zboruri de pe aeroport arătau că un Boeing 737-800 ucrainean aparținând companiei Ukraine International Airlines a decolat miercuri dimineață, apoi a încetat să mai trimită semnale la scurt timp după aceea, potrivit site-ului FlightRadar24. Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbușit aeronava ce aparținea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizației de Aviație Civilă din Iran.

Iranul a transmis că prăbușirea aeronavei Boeing 737-800 nu are legătură cu atacurile cu rachete asupra bazelor militare din Irak.

La Kiev, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că în avion se aflau 82 de cetățeni din Iran, 63 din Canada, 11 din Ucraina (2 pasageri și 9 membri ai echipajului), 10 din Suedia, 4 din Afganistan și câte 3 din Germania și Marea Britanie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0586 secunde