Coreea de Nord, 100 de focoase nucleare!

159
Coreea de Nord, 100 de focoase nucleare! - coreeadenordfocoasenucleare-1476112698.jpg

Articole recomandate

Coreea de Nord ar putea deține până la 100 de focoase nucleare în următorii ani, potrivit unui raport realizat de o organizație americană specializată în afaceri externe.

Coreea de Nord este un pericol mai mare pentru SUA decât Statul Islamic sau Rusia, conform studiului întocmit de RAND Corporation. Organizația a realizat un top 5 al amenințărilor la adresa Statelor Unite: pe listă se mai află China și atacurile cibernetice.

"În următorii patru-cinci ani, regimul de la Phenian va deține o forță nucleară suficient de mare, de diversificată și solidă încât să invalideze poziția noastră militară regională și să pună în pericol aliații noștri", se spune în documentul citat de DailyMail.

Ca urmare a acțiunilor tot mai agresive ale Coreii de Nord, țările vecine - Coreea de Sud și Japonia și-ar putea dezvolta propriile lor arme nucleare.

Viitorul președinte al Statelor Unite va avea o misiune dificilă, fiind obligat să oprească planurile dictatorului Kim Jong-un de dezvoltare a arsenalului nuclear.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4687 secunde