Consilierul pentru securitate națională al Casei Albe, vizită în Ucraina

150
Consilierul pentru securitate națională al Casei Albe, vizită în Ucraina - consilierul-1566936552.jpg

Articole recomandate

John Bolton, consilierul președintelui SUA pentru securitate națională, a sosit, ieri, într-o vizită la Kiev, a anunțat Ambasada SUA în Ucraina, prima vizită efectuată în această țară de un înalt oficial american după alegerea lui Volodimir Zelenski la conducerea Ucrainei, relatează Reuters. 


"Consilierul Bolton este aici pentru a sublinia sprijinul american pentru suveranitatea Ucrainei, integritatea ei teritorială și calea euroatlantică. El așteaptă cu nerăbdare întâlniri fructuoase cu oficialii ucraineni", notează Ambasada SUA din Kiev pe contul său de Twitter. 


Tot săptămâna aceasta, John Bolton va efectua o vizită și în Belarus, nu mai devreme de joi, data și formatul vizitei nefiind încă stabilite. Președintele belarus Aleksandr Lukașenko îl va primi pe consilierul de securitate națională al lui Donald Trump așteptat săptămâna aceasta în Belarus, a relatat Reuters, citând surse ale administrației prezidențiale de la Minsk. 
Anterior, premierul Maia Sandu a anunțat că John Bolton va efectua la 29 august o vizită în Republica Moldova, potrivit media de la Chișinău.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2761 secunde