Condamnat la închisoare pentru condus cu… picioarele

de Cuget Liber Joi, 13 Februarie 2020 134
Un cipriot care a publicat o înregistrare video în care conducea un camion cu picioarele, pe o autostradă de pe insulă, a fost condamnat joi la 40 de zile de închisoare după ce s-a declarat vinovat de ''conducere periculoasă'', informează agenția cipriotă CNA, citată de Agerpres. Conducătorul auto în vârstă de 43 de ani a recunoscut că a publicat înregistrarea video pe rețelele sociale, precum și că a condus fără asigurare. Tribunalul din Larnaca (sud-est) l-a găsit vinovat de o acțiune imprudentă care a pus în pericol viața altora și l-a condamnat la 40 de zile de închisoare. Totodată, judecătorul a dispus suspendarea timp de nouă luni a permisului de conducere al șoferului.

În înregistrarea video de aproximativ trei minute, publicată în octombrie anul trecut, bărbatul poate fi văzut în timp ce conduce cu ambele picioare, pe o autostradă. Poliția a emis ulterior avertismente pe Twitter, precizând că a fost deschisă o anchetă.

''Condusul nu este un joc sau o glumă. Cu toții avem responsabilitatea de a fi atenți și respectuoși când suntem la volan, nu doar față de propriile noastre vieți, ci și față de ale altora'', a indicat poliția din Cipru.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei