Cinci persoane împușcate la Seattle, nu departe de locul protestelor anti-Trump

136
Cinci persoane împușcate la  Seattle, nu departe de locul protestelor anti-Trump - cinciimpuscati-1478786388.jpg

Articole recomandate

Un bărbat înarmat a deschis focul în centrul orașului Seattle, în urma unei dispute, și a rănit cinci persoane, una grav, nu departe de protestele față de victoria-surpriză a republicanului Donald Trump în alegerile prezidențiale din Statele Unite, informează Reuters.

Au fost trase mai multe focuri de armă, dar ele nu par a avea legătură cu demonstrațiile anti-Trump, ci cu o dispută personală, a declarat Robert Merner, șef adjunct în departamentul de poliție din Seattle.

"Se pare că a avut loc o dispută. Acest individ s-a îndepărtat de mulțime, apoi s-a întors și a început să tragă în mulțime", a precizat Merner în fața reporterilor.

El a adăugat că suspectul a fugit apoi pe jos din zonă. Conform Agerpres, un bărbat grav rănit a fost dus de urgență la un centru medical din apropiere și era în stare critică miercuri noapte.

Celelalte patru victime, identificate ca fiind o femeie și trei bărbați, au fost rănite la picioare și rănile nu le pun viața în pericol, a declarat poliția.

Oamenii legii și echipaje de pompieri au sosit la fața locului în mai puțin de un minut, aflându-se în zonă pentru a monitoriza demonstrațiile, dar nu au ajuns la timp pentru a-l prinde pe suspect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0297 secunde