Cifre colosale! Cât l-a costat președinția pe Donald Trump

199
Cifre colosale! Cât l-a costat președinția pe Donald Trump - cifre-1571772658.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a afirmat, luni, că președinția l-a costat între două și cinci miliarde de euro, bani pe care i-ar fi câștigat dacă ar fi continuat să își conducă afacerile în loc să intre în politică, relatează agenția Reuters, care menționează însă că liderul de la Casa Albă nu și-a susținut afirmația prin dovezi. 


Dar, "dacă ar fi să o fac din nou, aș face-o din nou instant, deoarece cui îi pasă? Dacă îți permiți, ce mai contează?", a declarat el presei. 


"Indiferent dacă am pierdut două miliarde de dolari, cinci miliarde de dolari sau mai puțin, nu contează. Nu-mi pasă. Fac asta pentru țară. O fac pentru oameni", a mai spus Trump. 


Nu există însă dovezi că Trump a pierdut miliarde de dolari de când a devenit președinte. Averea sa netă de 3,1 miliarde de dolari a rămas neschimbată față de anul trecut, a scris, în martie, revista Forbes. 


După ce Trump a făcut o declarație similară în august, Forbes a scris că președintele "nu pierde 3-5 miliarde de dolari", deoarece "câștigul său este departe de a ajunge la trei miliarde de dolari". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Octombrie 2019
Stire din Actual : "Nu negociem cu teroriștii!"
Pagina a fost generata in 1.3625 secunde