Ce SURPRIZĂ i-a pregătit PUTIN lui TRUMP

247
Ce SURPRIZĂ i-a pregătit PUTIN lui TRUMP - 140226putinrussiamilitary750a4ee-1482565386.jpg

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a împărtășit, vineri, scrisoarea pe care a primit-o de la liderul rus Vladimir Putin, cu ocazia Crăciunului, în care îl îndeamnă "să ia măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale", în timp ce îi transmite "cele mai calde urări de Crăciun și Anul Nou", scrie CNN.


"O scrisoare foarte drăguță de la Vladimir Putin. Gândurile lui sunt foarte corecte", a declarat Trump pe marginea subiectului.


 "Sper ca ambele părți să fie capabile să se materializeze conform acestor gânduri, și că nu vom fi nevoiți să alegem altă cale".


În scrisoare, primită de Trump pe 15 decembrie, Putin a mai scris că "provocările globale și regionale grave, pe care țările noastre au fost nevoite să le depășească în ultimii ani, arată că relațiile dintre Rusia și SUA rămân un factor primordial în asigurarea stabilității și securității lumii moderne".


Putin continuă: "Sper ca după ce vei fi învestit în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, vom fi capabili - acționând într-o manieră constructivă și pragmatică - să luăm măsuri reale pentru a restabili cadrul cooperării bilaterale în arii diferite, precum și a aduce modul nostru de colaborare în scena internațională la un nou nivel calitativ".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0939 secunde