Ce sancțiuni riscă Florin Iordache după semnul obscen din Parlament

172
Ce sancțiuni riscă Florin Iordache după semnul obscen din Parlament - 646x404-1542279454.jpg

Articole recomandate

USR cere sancționarea lui Florin Iordache pentru gestul deplasat de miercuri din plenul Camerei Deputaților. Cererea e scrisă și va fi depusă, luni, cel mai probabil la biroul lui Liviu Dragnea. Ieri, în timpul ședinței de plen, Florin Iordache și-a ieșit din fire și a făcut un gest obscen la adresa parlamentarilor USR, scrie digi24.ro


Seziarea de la USR cere cea mai gravă sancțiune pentru Ioradache, indicată de articolele din Statutul Deputaților și al Senatorilor, din Codul de Conduită și din Regulamentul Camerei Deputaților pe care le-a încălcat Florin Iordache când a făcut acel gest jignitor de la tribuna Parlamentului.


Sancțiunea ar putea însemna, de asemenea, și bani mai puțini pentru Florin Iordache, de exemplu Biroul Permanent al Camerei Deputaților, ar putea decide să primească o indemnizație mai mică cu 10%, timp de trei luni de zile.

La fel de bine, vor putea decide cei de la Putere ca Iordache să-și ceară scuze pentru a scăpa de sancțiune. Totul depinde de cei de la PSD și ALDE, ei vor decide cum va fi sancționat Florin Iordache.

Cei de la USR au încheiat această sesizare, sunt 27 de semnatari și o vor înainta luni președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

De asemenea, deputații juriști vor trebui să vină cu un punct de vedere.

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției.

"Vom merge mai departe cu toată opoziția pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenți, vrem să decidem potrivit Constituției, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alții!", a spus Florin Iordache, înainte să facă gestul obscen.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5368 secunde