CAZ ULUITOR! Prințesa milionară din Iran, dispărută anul trecut, găsită cerșind pe străzile din Milano

238
CAZ ULUITOR! Prințesa milionară din Iran, dispărută anul trecut, găsită cerșind pe străzile din Milano - missingmillionaire11113631900-1505912397.jpg

Articole recomandate

Caz absolut uluitor relatat de presa din Italia. O femeie fără adăpost, descoperită dormind pe străzile din Milano, la doi pași de celebrul dom din centrul orașului, s-a dovedit a fi o prințesă milionară din Iran care dispăruse fără urmă în 2016.   


Ariane Lak, care pretinde să fie descendentă a monarhiei Qajar din Iran, a fost găsită dormind într-o zonă aglomerată de shopping din centrul orașului Milano de un detectiv privat angajat de familia femeii.

Potrivit primelor date furnizate de poliția locală, Ariane își pierduse memoria în urma unei tentative de jaf.

Femeia de 50 ani are cetățenie britanică și o avere de ordinul milioanelor de lire sterline. În ianuarie anul trecut, Ariane Lak a fost dată dispărută de familia sa.

Femeia găsită acum cerșind în Piazza Cesare Beccaria vorbea fluent patru limbi străine, dar se afla într-o stare de confuzie accentuată.

Ariane Lak este absolventă de Cambridge University și înainte de dispariție lucra ca manager al unei companii de producție de film, potrivit Mirror.co.uk.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6755 secunde