CAZ ȘOCANT! Desfigurat cu ACID de iubita lui, chiar când dormea

295
CAZ ȘOCANT! Desfigurat cu ACID de iubita lui, chiar când dormea - leicester78175900-1490202698.jpg

Articole recomandate

Daniel Rotariu, un român în vârstă de 31 de ani, originar din localitatea Dumbravița, a suferit arsuri grave pe o treime din suprafața corpului și și-a pierdut vederea după ce a fost atacat cu acid chiar de către iubita sa de origine britanică, Katie Leong.

Incidentul a avut loc în locuința lor din Turner Road, Leicester, în luna iulie a anului trecut, însă cazul a fost făcut public abia acum, potrivit leicestermercury.co.uk.

Se pare că bărbatul a fost cel care cumparat acidul sulfuric cu o concentrație de 96%, având impresia că iubita sa îl va folosi pentru a curăța bijuteriile. Între cei doi au existat mai multe certuri, iar românul s-a culcat în jurul orei 20, însă o senzație puternică de arsură l-a trezit.

Autoritățile spun că motivul femeii ar fi gelozia, în ciuda faptului că bărbatul i-a demonstrat în nenumărate rânduri cât de mult o iubește. Bărbatul a refuzat să își facă un tatuaj pentru a-și demonstra afecțiunea, însă a acceptat să își dezinstaleze contul de Facebook de pe telefon la cererea lui Katie Leong.

Juriul a decis că Leong este vinovată pentru fapta îngrozitoare, femeia fiind condamnată la închisoare pe viață.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9756 secunde