CAZ INCREDIBIL. O FEMEIE CERE ELIBERAREA CELUI CARE I-A UCIS FIICA

208
CAZ INCREDIBIL. O FEMEIE CERE ELIBERAREA CELUI CARE I-A UCIS FIICA - pregnantmomkilledforgiveness4353-1497865140.jpg

Articole recomandate

Mama unei femei însărcinate, ucisă în 2007 de iubitul ei, fost ofițer de poliție din Ohio, spune că l-a iertat pe omul care i-a omorât fiica. Mai mult, femeia a convins conducerea penitenciarului în care este acesta închis să-i permită copilului supraviețuitor al cuplului să-și viziteze tatăl în spatele gratiilor, scrie ABC News.

Cu adevărat surprinzător este faptul că Patty Porter, în vârstă de 70 de ani, încearcă să convingă instanța să fie de acord cu eliberarea înainte de termen a lui Bobby Cutts Jr, cel care i-a ucis fiica. "Cred i-a permis lui Dumnezeu să-l vindece", și-a explicat femeia decizia.


Cutts a fost condamnat la închisoare pe viață în 2008 pentru uciderea lui Jessie Davis, de 26 de ani, și a fiicei sale nenăscute. Cei doi aveau împreună și un băiat, pe Blake, care acum are 12 și este în îngrijirea bunicii materne. Fostul ofițer de poliție, bărbatul a recunoscut că ți-a strangulat iubita în timpul unei certe aprinse în locuința lor.


Patty Porter spune că i-a fost foarte greu să treacă peste moartea fiicei sale, iar un moment spiritual a convins-o să-l ierte. De altfel ea crede că iertarea criminalului fiicei sale îi va ajuta pe ea și pe nepotul ei să treacă peste pierderea lui Jessie. La doi ani după condamnare, femeia a început să-i scrie scrisori lui Cutts la cererea nepotului ei, iar apoi a reușit să convingă conducerea penitenciarului să-i permită lui Blake să-și viziteze tatăl. Băiatul avea 6 ani când l-a vizitat pentru prima oară și a avut acceptul consilierului său psihologic.

Acum femeia încearcă să obțină eliberarea anticipată a bărbatului, dar șansele să reușească acest lucru sunt foarte mici. Ea este însă optimistă spunând că Blake are nevoie de tatăl său.

Bunica băiatului speră ca acesta să-și poată avea tatăl alături atunci când va termina liceul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.406 secunde