Catherine Ashton îi îndeamnă pe europeni să lupte împotriva intoleranței

256
3
Catherine Ashton îi îndeamnă pe europeni  să lupte împotriva intoleranței - catherine-1390921527.jpg

Articole recomandate

Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe Catherine Ashton i-a îndemnat pe europeni, cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, să rămână "vigilenți" în lupta împotriva rasismului și a prejudecăților. 
"În această zi de comemorare a victimelor Holocaustului, noi trebuie să păstrăm vie memoria acestei tragedii", a afirmat Ashton, citată într-un comunicat. 
"Este o bună ocazie să ne amintim de necesitatea de a continua lupta împotriva prejudecăților și a oricărei forme de rasism", a subliniat ea. "Trebuie să rămânem vigilenți la pericolul unor discursuri pline de ură și să nu admitem manifestarea intoleranței", a adăugat Ashton. 
"Respectarea drepturilor omului și diversitatea sunt printre principalele lucruri pe care Uniunea Europeană la apără", a declarat șefa diplomației europene. 
Ziua de comemorare a victimelor nazismului a fost instaurată în Germania, în 1996, în ziua în care se aniversează eliberarea din lagărul de concentrare de la Auschwitz, la 27 ianuarie 1945.


Comentează știrea

hermes handbags off-white
19 mai 2014
hermes handbags off-white

hermes paketshop ravensburg weststadt Stiri Actual : Catherine Ashton îi îndeamnă pe europeni să lupte împotriva intoleranței | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags off-white http://www.jpkservice.fi/britain-hermes-locate-out-how-to-decide-the-top-for-you.aspx

MBT Ema Shoes
1 iunie 2014
MBT Ema Shoes

mbt shoes kuala lumpur Stiri Actual : Catherine Ashton îi îndeamnă pe europeni să lupte împotriva intoleranței | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Ema Shoes http://www.morarkango.com/mbt/masai-barefoot-technology-mbt-mbt-shoes.asp

australia hermes bags
3 iunie 2014
australia hermes bags

hermes purse orange Stiri Actual : Catherine Ashton îi îndeamnă pe europeni să lupte împotriva intoleranței | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online australia hermes bags http://www.thegangesgroup.com/australia-hermes-bags-household-film-it-is-doable-programs.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3164 secunde