CATASTROFĂ! Avion ucrainean, prăbușit în Iran. NICIUN SUPRAVIEȚUITOR

184
CATASTROFĂ! Avion ucrainean, prăbușit în Iran. NICIUN SUPRAVIEȚUITOR - ddd-1578467889.jpg

Articole recomandate

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbușit miercuri la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului și a fost cuprins de flăcări. Toți pasagerii și membrii echipajului avionului ''sunt morți'', a anunțat președintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de AFP și Reuters.

''Potrivit datelor preliminare, toți pasagerii și membrii echipajului au murit'', a scris Zelenski pe pagina sa de Facebook. ''Ambasada noastră este în curs de a clarifica informații privind circumstanțele acestei tragedii și lista celor decedați'', a adăugat șeful statului ucrainean.

Un reprezentant al diplomației de la Kiev, Vassil Kirilici, a declarat că ''potrivit primelor informații la bord se aflau 168 de persoane''.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prăbușit lângă Teheran efectua zborul PS 752 și se îndrepta spre Kiev. Aeronava era în funcțiune de trei ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6102 secunde