Casa Albă, deschisă față de înăsprirea sancțiunilor împotriva Moscovei

112
Casa Albă, deschisă față de înăsprirea sancțiunilor împotriva Moscovei - casa-1500906333.jpg

Articole recomandate

Casa Albă s-a declarat deschisă față de înăsprirea sancțiunilor împotriva Moscovei, într-un context în care republicanii și democrații din Congresul SUA au ajuns la un acord asupra unui proiect de lege vizând adoptarea de noi sancțiuni împotriva Rusiei, Iranului și Coreii de Nord.

Proiectul, care ar limita orice potențial efort al administrației președintelui Donald Trump de a încerca să ridice sancțiunile impuse Moscovei, ar putea fi adoptat, astăzi, de Camera Reprezentanților, relatează Reuters.

"Susținem legislația în forma actuală și vom continua să colaborăm cu Camera reprezentanților și Senatul pentru a impune aceste sancțiuni severe împotriva Rusiei până la reglementarea deplină a situației din Ucraina, ceea ce cu siguranță încă nu este cazul", a declarat, pe postul de televiziune ABC, secretara de presă a Casei Albe, Sarah Sanders.

Mulți dintre legislatorii americani speră ca legea să-i trimită lui Trump mesajul de a menține o poziție fermă față de Rusia. În ultimele săptămâni, oficiali din administrația Trump au contestat, în discuții cu congresmeni, unele pasaje din varianta legii care a fost deja adoptată de Senat la 15 iunie, între care prevederea ca șeful statului să obțină aprobarea Congresului înainte de a putea relaxa sancțiunile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4515 secunde