CA-N FILME! S-a prăbușit cu Jeep-ul de pe stânci și a trăit 7 zile cu apa din radiatorul mașinii

692
CA-N FILME! S-a prăbușit cu Jeep-ul de pe stânci și a trăit 7 zile cu apa din radiatorul mașinii - 800stanci78390500-1531644157.jpg

Articole recomandate

Angela Hernandez, 23 de ani, originară din Portland, a fost găsită de o pereche de drumeți vineri seară, după ce aceștia au remarcat epava SUV-ului Jeep Patriot, parțial scufundată la baza unor stânci de 60 de metri care coboară în mare.


Femeia a fost ultima oară văzută la volanul SUV-ului său, la o benzinărie, pe 6 iulie, la aproximativ 80 de kilometri nord de locul în care a fost găsită. Angela Hernandez era conștientă în momentul în care a fost găsită și suferise o rană la umăr.

Femeia a fost salvată de pe stânci și transportată cu un elicopter la cel mai apropiat spital. Ea le-a declarat anchetatorilor că a tras brusc de volan pentru a evita să lovească un animal și a pierdut controlul mașinii, plonjând de pe faleza înaltă în ocean, pe Highway 1, la nord de Nacimiento Fergusson Road. Ea a rezistat bând apa din radiatorul mașinii.

"De obicei, în astfel de accidente, victimele mor pe loc, din cauza căderii, iar dacă au noroc și scapă cumva, îi ucide oceanul. Ea a fost de două ori norocoasă", a comentat un reprezentant al poliției locale.

Angela Hernandez plecase de acasă, din Portland, pentru a-și vizita sora, Isabel, care locuiește în Lancaster, Los Angeles County


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9228 secunde