Boris Johnson promite un sistem de imigrare similar celui australian

187
Boris Johnson promite un sistem de imigrare similar celui australian - boris-1561674987.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru britanic de Externe Boris Johnson, favorit să-i urmeze Theresei May în funcția de prim-ministru, a promis să sprijine un sistem de imigrare similar celui australian, care pune accentul pe lucrătorii calificați, transmite EFE. 


Johnson și-a făcut cunoscută poziția în această privință cu prilejul campaniei electorale pentru alegerea noului lider al Partidului Conservator și șef al guvernului britanic, la care aspiră de asemenea actualul ministru de Externe, Jeremy Hunt. 


Ex-ministru și fost primar al Londrei, Boris Johnson, a arătat, pe pagina de Facebook a formațiunii sale, că obiectivul său, dacă va conduce guvernul, este de a aplica un sistem de imigrare bazat pe puncte, pentru a deschide porțile Regatului Unit "talentului" și lucrătorilor calificați, și a subliniat că imigrația "trebuie să fie controlată". 


Pentru Johnson, cel mai important va fi să se țină cont, de exemplu, dacă imigrantul are o ofertă fermă de muncă înainte de intrarea în Regatul Unit și de asemenea să poată vorbi engleza. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8204 secunde