Bombă pentru Meghan Markle, când a auzit cine a vrut să intre cu cuțitul într-un club

254
Bombă pentru Meghan Markle, când a auzit cine a vrut să intre cu cuțitul într-un club - meghanmarkle-1527001265.jpg

Articole recomandate

Unul dintre nepoții lui Meghan Markle a primit un avertisment din partea Poliției britanice, după ce a încercat să intre cu un cuțit într-un club din sudul Londrei, duminică dimineață, unde dorea să sărbătorească nunta mătușii sale cu prințul Harry, au anunțat luni jurnaliștii de la Sky News, citați de Reuters.


Polițiștii londonezi spun că au fost chemați la un club din districtul Kingston-on-Thames la primele ore ale dimineții de duminică, după ce un bărbat "a declarat în mod deschis că avea asupra lui un cuțit și a încercat să intre în acel club".


Doi bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care efectuau o vizită în Marea Britanie, au fost chestionați într-un hotel din apropiere. Ei au primit un avertisment din partea Poliției metropolitane, însă nu au fost arestați. Unul dintre cei doi tineri a predat polițiștilor din proprie inițiativă și un spray paralizant.


Potrivit presei britanice, unul dintre tineri este Tyler Dooley, în vârstă de 25 de ani, fiul lui Thomas Markle Jr., unul dintre frații vitregi ai lui Meghan Markle. Poliția britanică a refuzat să dezvăluie identitățile bărbaților implicați în acest incident.


Meghan Markle, care a primit titlul de ducesă de Sussex, nu l-a invitat pe Tyler Dooley la nunta ei.


Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, are alți doi copii, care provin din prima lui căsătorie (cu Roslyn Loveless) - Thomas Markle Jr. și Samantha Grant. Thomas Markle Jr., născut în 1966, a fost căsătorit cu Tracy Dooley, cu care are doi fii: Thomas și Tyler Dooley. La rândul ei, Samantha Grant, născută în noiembrie 1964, are trei copii. Cei doi frați vitregi ai lui Meghan Markle și copiii lor nu au participat la nunta regală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9278 secunde