Bilanțul celor decedați în tragedia de la Genova crește

123
Bilanțul celor decedați în tragedia de la Genova crește - genova-1534585077.jpg

Articole recomandate

Bilanțul persoanelor decedate în urma prăbușirii podului din Genova a ajuns la 41, potrivit unui anunț al autorităților, scrie Digi24.ro.


Serviciile de urgență au găsit o mașină cu o familie de trei persoane, printre ruine, au anunțat autoritățile. Joi, prim-ministrul Giuseppe Conte anunțase 38 de morți.


Zeci persoane rănite se află încă în spital, iar nouă dintre ele sunt în stare gravă. Două persoane sunt date dispărute.


O porțiune a viaductului de pe autostrada A10 s-a surpat marți, la Genova.


Autoritățile au început procedurile legale pentru a opri contractele cu firma de autostrăzi Autostade per I’Italia, cea care era responsabilă de mentenanța podului.


"Astăzi guvernul a trimis oficial plângerea care lansează procesul de revocare a concesiei", a declarat premierul Giuseppe Conte.


Autoritățile susțin că firma "avea obligația să se ocupe de mentenanța autostrăzii" și nu a făcut acest lucru. Firma are la dispoziție 15 zile pentru a prezenta contra-argumente.


Compania insistă că și-a îndeplinit datoria, afirmând că podul era monitorizat constant, exact cum era cerut de lege și că au fost făcute mai multe verificări în plus de experți externi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1897 secunde