BELGIA, ÎN ALERTĂ! Gara Centrală, evacuată din nou

332
1
BELGIA, ÎN ALERTĂ! Gara Centrală, evacuată din nou - alarmateroristabelgia3-1498042888.jpg

Articole recomandate

Poliția belgiană a evacuat miercuri zona gării din orașul Namur, după ce în fața clădirii a fost găsit un pachet suspect, transmite DPA. 


Poliția din Namur a informat pe Twitter că zona a fost închisă atât pentru autovehicule, cât și pentru pietoni. 


Marți seara un marocan a detonat în Gara Centrală din Bruxelles o bombă cu cuie și butelii cu gaz, provocând o ''mică explozie''.


Bărbatul împușcat marți seară în Gara Centrală de la Bruxelles după ce a declanșat explozia unei bombe cu cuie era un cetățean marocan în vârstă de 36 de ani, care nu era cunoscut pentru antecedente teroriste, a informat miercuri Parchetul belgian, într-o conferință de presă, transmit AFP, Reuters și la Libre Belgique.


''Ieri, la ora 20.39 (18.39), un bărbat a intrat în Gara Centrală (...) El și-a apucat valiza strigând și provocând o explozie parțială (...) Geanta a explodat o a doua oară cu foarte mare violență. Conținea cuie și mici butelii cu gaz'', a declarat procurorul Eric Van Der Sypt.


Marocanul, identificat cu inițialele O.Z., era născut la 12 ianuarie 1981, locuia în cartierul Molenbeek din Bruxelles și a acționat singur, a precizat procurorul.


Conforma acestuia, bărbatul nu era înarmat și nu purta vestă cu explozibili.


Potrivit unui angajat al căilor ferate, el a strigat ''Allahu akbar'' înainte de a fi împușcat mortal de militarii unei patrule.


Nimeni altcineva nu a fost rănit în incident.




Comentează știrea

Ismail via brussel
22 iunie 2017
Pus de iss

Metoda noua gruparea iss jihadisti caută persoane bine cuvantate an islamizare și alte persoane bolnave psihice cei care rostesc Alah AKBER o fac an numele credinței că și cum doar da viața an toate articolele via teroriști și care vor urma de-a cum ancolo toții au un jurământ rău făcători nu condamn islamul dar prin coran ei devin curați și din afara geamnie via jurnale și presa sau excursie sau venirea an Europa pentru ei un păcat care condamna homosexuali și lesbienele și trădarea peversa eu nu anteleg ce aia libertate ,politică , sunt de mici bătuți cu Coranul an cap toții din țările arabe ,eu cred că prea multă religie strica din păcate .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3132 secunde