BĂTUTĂ CRUNT de fiecare dată când PRIMEA UN "LIKE" pe Facebook! Femeia a avut nevoie de operație pentru reconstrucția feței

1815
1
BĂTUTĂ CRUNT de fiecare dată când PRIMEA UN

Articole recomandate

Gelozie dusă la extrem. Bărbatul își bătea soția de fiecare dată când aceasta primea un "like" pe Facebook. Cazul a ajuns în atenția poliției.

O femeie din Uruguay a fost bătută crunt de nenumărate ori de soțul ei foarte gelos. Acesta o violenta de fiecare dată când primea un like la fotografiile de pe Facebook, relatează Daily Mail.

Adolfina Camelli Ortigoza, în vârstă de 21 de ani, a fost supusă repetatelor abuzuri din partea de soțul ei. Bărbatul s-a dovedit a fi și sadic, intrând pe contul soției sale și a postat fotografii în numele ei, pentru ca apoi să o poată lovi de fiecare dată când aceasta primea o reacție.

Tânăra a fost lovită atât de brutal, încât a avut nevoie de o operație de reconstrucție a feței. Agresorul a ajuns în spatele gratiilor, iar acum riscă o pedeapsă de până la 30 de ani de închisoare, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Fb v-a demonstrat cat de usor puteti fi manipulati si controlati psihic
2 decembrie 2017
In romania e la fel. Fb i-a cretinizat

Pai ale draqu putori, in loc sa se ocupe de familie, de sot, de copii, sa gateasca, ele stau pe facebook. Apoi se plang ca nasc copii cu autism, sau fac copiii cancere de la atatea E uri care se acumuleaza in corp din produsele de vanzare din magazine. Uitativa numai in ce hal arata copiii din zilele noastre si va dati seama ce probleme mari de sanatate vor avea.

Pagina a fost generata in 0.3983 secunde