Baie de sânge în Afganistan: Cel puțin 20 de persoane ucise și 50 rănite, în explozia din fața unei bănci

103
Baie de sânge în Afganistan:  Cel puțin 20 de persoane ucise și 50 rănite, în explozia din fața unei bănci - baiedesangeafganistan-1498132122.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 20 de persoane au fost ucise și 50 rănite în explozia unui vehicul-capcană, în fața unei bănci din orașul Lahskar-Gah, capitala provinciei Helmand, din sudul Afganistanului, potrivit unor responsabili locali citați de AFP și Reuters.


Victimele sunt militari și civili, care așteptau în fața sediului New Kabul Bank din Lashkar Gah pentru a-și primi salariul.


Bilanțul victimelor ar putea crește, a declarat Omar Zwak, purtător de cuvânt al guvernatorului din Helmand, precizând că zona a fost securizată de forțele afgane. 


Aceeași sucursală a New Kabul Bank a fost vizată de un atac similar în luna februarie, revendicat de talibani și care s-a soldat cu șase morți și în jur de 20 de răniți.


Lashkar Gah, unde se află două spitale foarte importante pentru toată regiunea, este practic încercuit de talibani, insurgenții controlând trei sferturi din provincia Helmand.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4078 secunde