AVION PRĂBUȘIT! Mai mulți morți și răniți

137
AVION PRĂBUȘIT! Mai mulți morți și răniți - laneraaviation17127500-1475313675.jpg

Articole recomandate

Autoritățile columbiene au anunțat că patru persoane și-au pierdut viața, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit vineri noaptea în apropiere de localitatea San Antonio Prado, care este situată în nord-vestul țării latino-americane. De asemenea, alte șapte persoane au fost rănite în urma prăbușirii avionului, care efectua o cursă regulată între metropola Medellin și localitatea Jurado, transmite El Colombiano.

Trei persoane au murit în momentul impactului, în vreme ce un al patrulea pasager și-a pierdut viața în spital, ca urmare a rănilor suferite în timpul accidentului aviatic. Autoritățile columbiene au precizat că cele șapte persoane rănite sunt internate în stare stabilă.

Se pare că avionul de mici dimensiuni aparținea companiei Llanera Aviation. Directorul Llanera Aviation, Jose Antonio Acevedo, a explicat că avionul de mici dimensiuni nu s-a prăbușit din cauza unei probleme tehnice, iar pilotul avea una dintre cele mai îndelungate experiențe de zbor din întreaga companie, scrie News.ro.

Cauzele accidentului aviatic sunt încă investigate de către autoritățile competente.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1335 secunde