Avion militar american, prăbușit în Marea Filipinelor

121
Avion militar american,  prăbușit în Marea Filipinelor - ussronaldreagantw-1511425476.jpg

Articole recomandate

Un avion militar american cu 11 persoane la bord s-a prăbușit în Marea Filipinelor în timp ce trebuia să aterizeze pe un portavion american, a anunțat, ieri, Marina americană, potrivit AFP, Reuters și Kyodo.

"Un avion al Marinei americane care transporta 11 pasageri și membri ai echipajului s-a prăbușit în ocean la sud-est de (insula) Okinawa. Sunt în desfășurare operațiuni de salvare a personalului, iar starea lor de sănătate va fi evaluată de echipa medicală. Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată", a adăugat Marina americană într-un comunicat de presă.

Ministrul japonez al Apărării, Itsunori Onodera, a spus presei că Marina americană l-a informat că accidentul ar fi putut fi cauzat de o problemă la motor.

Itsunori Onodera a mai afirmat că cel puțin două persoane de la bordul avionului de transport C-2 Greyhound sunt date dispărute, în timp ce opt persoane au fost salvate.

Portavionul USS Ronald Reagan desfășura un exercițiu comun cu Forța de apărare a Marinei japoneze în largul grupului de insule Okinotori, a declarat oficialul japonez.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7485 secunde