Avion de pasageri furat și prăbușit intenționat. FBI face anchetă

144
Avion de pasageri furat și prăbușit intenționat. FBI face anchetă - aircraftistockipopba-1534068068.jpg

Articole recomandate

FBI a început o investigație pentru a stabili cum a fost posibil incidentul incredibil de ieri de pe aeroportul internațional din Seattle! Un angajat a reușit să fure și să decoleze cu un avion comercial, care din fericire nu avea pasageri la bord.


După aproximativ o oră de cascadorii în aer, aeronava s-a prăbușit pe o insulă, fără să facă alte victime în afară de bărbatul aflat la manșă. Anchetatorii încearcă să afle cum de a existat o astfel de breșă de securitate.

Un mecanic în vârstă de 29 de ani, angajat al aeroportului internațional din Seattle, este cel care a furat un avion comercial al Alaska Airlines. Bărbatul a reușit să decoleze și timp de aproape o oră a efectuat tot felul de cascadorii prin aer. Nu a putut fi înduplecat de către controlorii de trafic să aducă aeronava la sol.

Conversație turn de control - pilot:

- În regulă, Rich, aici este căpitanul Bill. Felicitări, ai reușit! Acum, haide să încercăm să aducem avionul în siguranță la sol fără să rănim pe cineva.

- La naiba, nu știu, omule, nu știu, nu vreau asta.

Două avioane F-15 ale forțelor aeriene americane au fost trimise să urmărească aparatul. Acesta s-a prăbușit în cele din urmă pe o inusulă, aflată la aproximativ 50 de kilometri de aeroportul din Seattle. Avioanele militare care au încercat să intercepteze aeronava furată nu au avut nicio legătură cu prăbușirea acesteia.

Autoritățile au exclus de la început ipoteza unui act terorist.


Paul Pastor, șeful poliției din Pierce: Nu există niciun indiciu că a fost o tentativă de atac. Cineva a luat un avion fără permisiune, l-a pilotat. Persoana respectivă avea suficiente cunoștințe ca să poată manevra aparatul. Majoritatea teroriștilor nu fac acrobații deasupra apei, nu există indicii că ar fi fost un atac terorist.

Traficul pe aeroportul internațional din Seattle a fost blocat timp de mai multe ore din cauza incidentului, scrie digi24.ro


sursa: digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8959 secunde