Autoritățile ruse l-au eliberat pe opozantul Aleksei Navalnîi

161
Autoritățile ruse l-au eliberat  pe opozantul  Aleksei Navalnîi - autoritatilerusealekseinavalni-1517229961.jpg

Articole recomandate

Autoritățile ruse l-au eliberat, ieri, pe Aleksei Navalnîi, un aprig critic al președintelui Vladimir Putin, după o scurtă reținere pentru organizarea unui protest neautorizat față de viitoarele alegeri prezidențiale, transmite agenția dpa.

Avocata lui Aleksei Navalnîi, Olga Mihailova, a spus că acesta, care a condus mulți ani mișcarea de protest împotriva corupției la nivel înalt, va trebui să rămână în contact cu autoritățile, a informat agenția de știri TASS, fără să dea alte detalii, menționează dpa.

Anterior, AFP a relatat că principalul oponent al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, a fost reținut, duminică, de poliție la Moscova, la câteva minute după ce s-a alăturat susținătorilor săi reuniți în capitala Rusiei pentru a protesta împotriva președintelui rus, Vladimir Putin.

"Tocmai m-au arestat. Nu are nicio importanță. Veniți pe Tverskaia. Nu veniți aici pentru mine, ci pentru voi și viitorul vostru", a scris el pe o rețea de socializare, în timp ce câteva mii de persoane manifestau pe teritoriul Rusiei împotriva președintelui Putin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2757 secunde