Autoritățile norvegiene în alertă. Un dispozitiv exploziv găsit într-un cartier din Oslo. Suspectul, arestat

118
Autoritățile norvegiene în alertă. Un dispozitiv exploziv găsit într-un cartier din Oslo. Suspectul, arestat - 0630d17313b07531df17376f8191a1cd-1491760678.jpg

Articole recomandate

Serviciile de securitate norvegiene au ridicat duminică nivelul alertei teroriste și au arestat un tânăr rus în vârstă de 17 ani, bănuit că a amplasat într-un cartier al capitalei Oslo un dispozitiv exploziv artizanal, relatează agențiile internaționale de presă, potrivit agerpres.


Dispozitivul exploziv a fost găsit sâmbătă seară în cartierul Groenland, o zonă animată a capitalei norvegiene, unde ca măsură de precauție au fost închise barurile și restaurantele.


'Nu este clar dacă tânărul în vârstă de 17 ani a intenționat să comită un atac terorist', a declarat duminică șefa Serviciului norvegian de Informații (PST), Benedicte Bjornland.


Bărbatul este din 2010 în Norvegia și a primit azil în această țară. Presa locală scrie că el ar fi simpatizant al grupării jihadiste Statul Islamic, dar avocata tânărului rus respinge această versiune și susține că gestul său a fost doar un act de teribilism.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5998 secunde