Atentate la Bruxelles. Ce a încercat să facă Ibrahim El Bakraoui înainte de a se arunca în aer

187
Atentate la Bruxelles. Ce a încercat să facă Ibrahim El Bakraoui  înainte de a se arunca în aer - atentatebruxelles-1459774916.jpg

Articole recomandate

Ibrahim El Bakraoui, unul dintre cei doi atacatori sinucigași de la aeroportul Bruxelles-Zaventem, a lăsat în urma sa un mesaj în care îi disculpă pe alți presupuși complici, relatează La Derniere Heure și postul de televiziune RTL.

Un mesaj înregistrat de către Ibrahim El Bakraoui în care acesta își exprimă disperarea a fost descoperit în laptopul găsit abandonat într-o pubelă pe strada Max Roos din districtul bruxellez Schaerbeek, în urma atacurilor teroriste comise în urmă cu aproape două săptămâni în aeroportul și metroul din Bruxelles și soldate cu 32 de morți și peste 300 de răniți.

În mesajul respectiv, El Bakraoui face referire la diferiți suspecți care au fost arestați pentru complicitate și descrie ceea ce a făcut fiecare dintre aceștia pentru el în pregătirea atentatului sinucigaș de la aeroportul Zaventem. Însă, potrivit lui El Bakraoui, aceste persoane care i-au oferit ajutor nu știau la acea vreme care este scopul real al cooperării lor, scrie Agrepres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1956 secunde