Atentate în serie cu colete explozive în Texas - doi morți, doi răniți

106
Atentate în serie cu colete explozive în Texas - doi morți, doi răniți - texasatentat69225100-1520883726.jpg

Articole recomandate

Un colet cu exploziv a rănit luni o persoană la Austin, în statul american Texas, unde poliția stabilise deja o legătură între alte două incidente similare, informează AFP, potrivit Agerpres.ro.

Luni dimineața, explozia unui colet a ucis un tânăr de 17 ani și a rănit o femeie, într-o locuință din același oraș texan. Primul pachet capcană, lăsat la intrarea într-o casă din Austin, a explodat pe 2 martie și a omorât un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Poliția nu a încadrat deocamdată al treilea colet în aceeași serie, dar a cerut localnicilor să nu deschidă pachetele lăsate la intrarea în locuințe.

"Observăm într-adevăr asemănări și de fapt apreciem că aceste cazuri sunt legate. Totuși, nu știm care ar putea fi mobilul din spatele acestor cazuri", a declarat Brian Manley, șeful poliției din Austin, după a doua explozie.

Autoritățile consideră că este vorba cel mai probabil despre atentate rasiste, deoarece victimele primelor două explozii sunt de culoare. Deocamdată, potrivit lui Manley, nu există indicii de terorism. Se cunoaște tipul de mecanism exploziv din primele două colete, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0161 secunde