ATENTAT TERORIST LA ANVERS. Un tunisian a fost arestat

325
1
ATENTAT TERORIST LA ANVERS. Un tunisian a fost arestat - anvers-1490278502.jpg

Articole recomandate

O persoană a fost reținută în orașul belgian Anvers după ce a încercat să intre cu mașina, în mare viteză, pe o arteră pietonală extrem de circulată, transmite Reuters, citând informații furnizate de poliție.


Publicația La Libre Belgique vorbește despre un posibil atentat dejucat la Anvers, iar în urma incidentului în oraș au fost detașate efective suplimentare ale poliției și armatei.


"În jurul orei 11.00, un autovehicul a intrat cu mare viteză pe strada De Meir, provocând panică în rândul trecătorilor", a declarat un purtător de cuvânt al poliției, citat de Reuters.


Oficialul a precizat că șoferul a fost arestat la capătul unei curse de urmărire și că în mașina cu numere de înmatriculare franceze au fost găsite arme și "substanțe ilegale".


Primarul orașului, Bart De Wever, a declarat într-o conferință de presă că a fost vorba despre un atac terorist dejucat.


AFP relatează că persoana arestată este un bărbat de naționalitate tunisiană, iar postul de televiziune VTM a transmis că "individul se radicalizase" și că "intenționa să străbată în viteză strada Meir, cea mai importantă arteră comercială din Belgia".


Comentează știrea

angela
23 martie 2017
veniți dragi refugiați arabi

Va astept cu drag

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3607 secunde