Atacurile din Franța. Un al treilea cadavru descoperit!

141
1
Atacurile din Franța. Un al treilea cadavru descoperit! - cadavru-1448021666.jpg

Articole recomandate

Un al treilea cadavru a fost descoperit în apartamentul de la Saint-Denis, la periferia Parisului, în urma unei importante operațiuni antiteroriste, după atacurile din Franța.

Procurorii au confirmat că trupul unei femei a fost găsit în noaptea de joi spre vineri, în urma unor căutări, după operațiunea de miercuri dimineața, însă nu au spus identitatea femeii.

Însă un pașaport pe numele Hasna Aitboulahcen, care s-a detonat în timpul operațiunii, a fost găsit într-o geantă la fața locului.

Presupusul organizator al atacurilor de la Paris - Abdelhamid Abaaoud - a fost ucis în această operațiune, miercuri.

Raidurile antiteroriste din Saint Denis, lansate miercuri în zorii zile, în suburbia pariziană Saint-Denis, s-a încheiat cu 8 arestări - 7 bărbați și o femeie, relatează BBC, doi suspecți uciși, și cinci polițiști răniți, informează procuratura franceză.

Comentează știrea

mihail gheorghe
20 noiembrie 2015
afacere

Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde