Atacatorul din Utrecht a lăsat o scrisoare. Ce reiese de acolo

249
Atacatorul din Utrecht a lăsat o scrisoare. Ce reiese de acolo - 1777361-1553000112.jpg

Articole recomandate

Procurorii și polițiștii olandezi au declarat că "investighează serios" un posibil motiv terorist pentru atacul din Utrecht după ce au găsit o scrisoare în mașina cu care Gokmen Tanis, principalul suspect în acest caz, a fugit de autorități.

"Până în prezent, un motiv terorist pentru atac este luat în considerare. Ne bazăm suspiciunile pe o scrisoare găsită în mașina folosită de suspect pentru a scăpa și pe natura faptelor", au spus într-o declarație procurorii și polițiștii olandezi. Procurorii au mai spus că investigația nu a indicat până acum că turcul Gokmen Tanis, în vârstă de 37 de ani, care a fost arestat la câteva ore de la atacul de luni, își cunoștea victimele.

De asemenea, autoritățile au mai transmis că o armă a fost recuperată când bărbatul a fost arestat. Poliția olandeză au mai spus că marți au arestat o a treia persoană pe baza suspiciunii de implicare în atacul din tramvai. Trei oameni se află în acest moment în custodia poliției: Gokmen Tanis și alți doi suspecți, potrivit telegraph.co.uk. Potrivit ziarului olandez Algemeen Dagblad, Gokmen Tanis are antecedente penale. El ar fi trebuit să se prezinte în instanță pe 4 martie, fiind acuzat de viol, inclusiv de atacarea și amenințarea victimei sale. Totodată, în anul 2013, bărbatul a fost suspectat de tentativă de omor. Gokmen Tanis a deschis focul, luni, asupra persoanelor care circulau cu un tramvai din orașul olandez Utrecht. În urma atacului, trei oameni și-au pierdut viața și alți cinci au fost rănite grav.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3766 secunde