Atac xenofob împotriva românilor? Anchetă după incendiul din Germania

558
3
Atac xenofob împotriva românilor? Anchetă după incendiul din Germania - brandstraubing110vimg169xld31c35-1512375693.jpg
Procuratura germană investighează dacă la Bergkamen a fost vorba despre un atentat sau despre un accident care a produs incendiul imobilului în care locuiau muncitori constructori, dintre care 33 erau cetățeni români și 8 cetățeni moldoveni, notează RFI România.


"În momentul de față s-au început investigațiile pentru a stabili dacă este vorba despre o tentativă de omor premeditat. Căutăm, de asemenea, să stabilim cine e vinovat de incendierea imobilului. Investigațiile merg în toate direcțiile."

Această declarație aparține procurorului, Felix Giesenregen, de la Parchetul din Dortmund. Într-un interviu acordat postului public de televiziune WDR, din land-ul vestic Renania de Nord-Vestfalia, Giesenregen a mai spus că deocamdată nu există vreo persoană suspectată de a fi incendiat casa în care erau cazați peste 30 de muncitori constructori. În consecință, cercetările care au fost demarate sînt îndreptate contra unui individ neidentificat - respectiv unor indivizi neidentificați.


În noaptea de joi spre vineri, la scurtă vreme după miezul nopții, poliția a fost anunțată că în fața unei case, situată pe un teren aparținînd unor firme de construcții, arde o mașină. Un brutar din vecinătate (a relatat postul TV, RTL) a observat că și intrarea în respectiva casă este în flăcări. Potrivit primarului din Bergkamen, Roland Schäfer, citat de ziarul local "Nordwestzeitung", a fost vorba de cîteva anvelope aprinse care se aflau la intrare. Cauciucul a produs un fum gros, iar persoanele care se aflau în casă nu au mai putut ieși. S-au refugiat pe acoperiș, de unde au fost salvați de către pompierii sosiți la fața locului.

În primele relatări difuzate după incident s-a spus că ar fi vorba despre muncitori din Europa de Est. Apoi s-a spus că ar fi vorba despre muncitori români și bulgari, ca, în cele din urmă, primarul din Bergkamen să precizeze că este vorba despre 33 de muncitori din România și 8 din Moldova. Cu toții lucrau pentru o firmă din orășelul Unna. În urma incendiului, șapte dintre ei au fost transportați la spital, fiind intoxicați cu fum. La scurtă vreme au fost externați. Nici unul nu a suferit afecțiuni grave în urma acestui incident neelucidat. Conducerea firmei a declarat că-i va caza pe muncitori în altă parte – fără a preciza unde.


Comentează știrea

theresa
4 decembrie 2017
cum mi-am întors ex

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: {[email protected]} îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin {[email protected]}

Dr Abiku
23 decembrie 2017
Contactați-mă acum

Trimiteți-mi un email la [email protected] dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos; (1) Îți place ex-ul tău? (2) Ai mereu coșmaruri? (3) Doriți să fiți promovați la locul de muncă? (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine? (5) Vrei un copil al tău? (6) Vrei să fii bogat? (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna? (8) Aveți nevoie de ajutor financiar? (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți? (10) Vrei să oprești divorțul? (11) Vrei un divorț? (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine? (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie? (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță? (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți. (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil? Din nou, adresa mea de e-mail este [email protected] Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile. DR. Abiku ...

Dr Abiku
23 decembrie 2017
Contactați-mă acum

Contactați-mă acum Trimiteți-mi un email la [email protected] dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos; (1) Îți place ex-ul tău? (2) Ai mereu coșmaruri? (3) Doriți să fiți promovați la locul de muncă? (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine? (5) Vrei un copil al tău? (6) Vrei să fii bogat? (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna? (8) Aveți nevoie de ajutor financiar? (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți? (10) Vrei să oprești divorțul? (11) Vrei un divorț? (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine? (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie? (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță? (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți. (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil? Din nou, adresa mea de e-mail este [email protected] Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile. DR. Abiku ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3864 secunde