Atac armat în SUA. Sunt cel puțin 12 morți, iar martorii descriu scene de teroare

200
Atac armat în SUA. Sunt cel puțin 12 morți, iar martorii descriu scene de teroare - ataccalifornia-1541675616.jpg

Articole recomandate

Este atac armat la un club de noapte din Thousand Oaks, în Califonia. Cel puțin o persoană a deschis focul asupra oamenilor din clubul Borderline Bar&Grill, relatează BBC News.


Actualizare 13:00 Sunt cel puțin 12 morți în atacul armat din SUA, iar atacatorul a fost împușcat mortal de polițiști. Alte 12 persoane au fost rănite, anunță CNN. 


***


Presa locală a mai precizat că atacatorul ar fi în libertate, iar oamenii legii încearcă să stabilească un perimetru de siguranță la barul Borderline, informează Russia Today.


În jurul orei locale 23.20, un bărbat cu o pușcă semiautomată a deschis focul, trăgând în jur de 30 de focuri de armă, informează Sky News. Suspectul ar fi un bărbat din Orientul Mijlociu, care are în jur de 20 de ani și poartă haine de culoare închisă și barbă.


30 de minute mai târziu, polițiștii au fost alertați că un bărbat care se potrivește descrierii se afla la pământ, în fața unei ferestre a barului, dar nu se știe dacă este atacatorul sau o victimă pe care acesta a rănit-o.

Potrivit Departamentului de Pompieri a ținutului Ventura, ar fi vorba despre un "incident armat activ."

Presa locală a mai relatat că atacatorul ar fi în libertate, iar oamenii legii încearcă să stabilească un perimetru de siguranță la Barul Borderline, informează Russia Today.

La locul incidentului au fost trimise mai multe ambulanțe și echipaje de poliție și pompieri. VC Star relatează că polițiștii au fost alertați să meargă la Barul Borderline din Thousand Oaks, unde s-au auzit multiple focuri de armă. Astfel, atunci când polițiștii au ajuns la bar, atacatorul se afla încă înăuntru.

La scurt timp, autoritățile au fost alertate cu privire la un alt incident armat, la un alt bar – Tipsy Goat – din aceeași localitate. Nu există informații dacă există vreo legătură între cele două, scrie stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2488 secunde