Atac armat în SUA. Cine era sergentul împușcat mortal în Borderline

245
Atac armat în SUA. Cine era sergentul împușcat mortal în Borderline - cg5njnc9ntgwjmhhc2g9zjhinjzlytu3-1541682983.jpg
Un șerif din California îl descrie pe sergetul mort în atacul armat din barul Borderline, în care au fost ucise 12 persoane, ca "un adevărat erou". Geoff Dean, șeriful comitatului Ventura, din California, dezvăluit că sergentul Ron Helus a fost printre primii polițiști care au ajuns la scena atacului armat, scrie CBS News.

Ron Helus, cu o experiență de 29 de ani în poliție, a fost împușcat imediat după ce a pătruns în bar și a murit la spital. Sergentul, care a lăsat în urmă o soție și un fiu, mai avea un an până la pensionare.


"Ron era un sergent foarte harnic și dedicat meseriei. A dat tot ce a putut (n.r. - la locul de muncă). Iar în această seară, așa cum i-am spus și soției lui, a murit ca un adevărat erou, pentru că a mers să salveze vieți, să salveze viețile altor oameni", a declarat Dean.

Autoritățile americane nu au dezvăluit până în acest moment cum a murit bărbatul care a deschis focul în barul din California.

Potrivit polițiștilor, primele alerte despre atacul armat au fost primite la ora locală 23.10. Borderline Bar & Grill se află în localitatea Thousand Oaks, la aproape 65 de kilometri vest de Los Angeles.

În momentul atacului sute de tineri - adolescenți și studenți - se aflau în localul cu specific country.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde