ARMATA, ÎNDOLIATĂ DE O NOUĂ TRAGEDIE! AVION PLIN CU MILITARI, PRĂBUȘIT! Niciun supraviețuitor

4324
2
ARMATA, ÎNDOLIATĂ DE O NOUĂ TRAGEDIE! AVION PLIN CU MILITARI, PRĂBUȘIT! Niciun supraviețuitor - c10035019500-1499750222.jpg

Articole recomandate

Șaisprezece oameni și-au pierdut viața după ce un avion militar s-a prăbușit în comitatul LeFlore, din Mississippi, a anunțat directorul pentru servicii de urgență din regiune, Fred Randle, citat de CNN.



Corpul Pușcasilor Marini a anunțat incidentul pe Twitter, dar nu a oferit detalii. Aeronava prăbușită este un KC-130, unul dintre avioanele cel mai intens folosite de armata SUA. Acest model poate fi modificat pentru diverse tipuri de misiuni, de la transport cargo, transport de trupe și până la realimentare în zbor. Deocamdată cauzele accidentului nu sunt clare. 12 dintre cadavre au fost deja recuperate.



UPDATE - Șeriful local Ricky Banks a precizat că 16 trupuri neînsuflețite au fost recuperate de la locul accidentului, după ce inițial au fost descoperite doar 12 persoane. Căutările autorităților sunt îngreunate de lăsarea întunericului.


Corpul Pușcașilor Marini americani a anunțat prin intermediul unui comunicat că aeronava KC-130, responsabilă cu alimentarea cu combustibil, "a experimentat un incident", fără a oferi detalii suplimentare.


"Avionul a lovit pământul într-un câmp de soia și, până când am ajuns în locul accidentului, incendiul era prea intens pentru a mă putea apropia de epavă. Forța prăbușirii aproape că a aplatizat avionul. Pompierii au încercat să stingă imediat incendiul, dar s-au retras în urma unei explozii", a declarat Andy Jones, care locuiește la o fermă din apropierea locului accidentului.


Comentează știrea

Marinerulu.
11 iulie 2017
Armata. A cui?

Titlu defectuos - ca să atragă, propabil, cititorii. Sau din prostie. Oricum, lipsă de respect față de cititori și de Meserie.... Meseria, brățară de aur - altădată și, azi, pe alte meleaguri.

costica
12 iulie 2017
Lucrezi în timpul liber!

Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 0.3947 secunde