Angela Merkel, surprinsă tremurând puternic pentru a treia oară în mai puțin de o lună

204
Angela Merkel, surprinsă tremurând puternic pentru a treia oară în mai puțin de o lună - skynewsangelamerkelgermany471443-1562761753.jpg

Articole recomandate

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a fost surprinsă, pentru a treia oară în mai puțin de o lună, tremurând puternic în timpul unei ceremonii oficiale, la Berlin. Din imagini se vede cum cancelarul abia mai poate sta drepți din cauza picioarelor care tremură.


Totul s-a petrecut la ceremonia oficială dedicată premierului finlandez Antti Rinne, cei doi primind onorul militar.

Ulterior, la conferința de presă comună, Merkel a zâmbit și a spus că este bine. "Sunt bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine", a spus cancelarul, citată de Reuters. Merkel a completat că are convingerea că este aptă de muncă.

Primul incident de acest gen s-a petrecut pe 18 iunie, la primirea oficială a președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski.

Merkel, în vârstă de 64 de ani, nu are un istoric medical, însă aceste episoade au ridicat mari semne de întrebare pentru presa germană.


Purtătorul de cuvânt a negat de fiecare dată că ar fi ceva în neregulă cu cancelarul Germaniei. Deși prima oară a invocat o simplă deshidratare, la al doilea episod care s-a consumat tot în cadrul unui evenimet oficial, Merkel a refuzat paharul cu apă care i s-a oferit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde