Angela Merkel: "Răbdare, această criză va dura!"

208
Angela Merkel:

Articole recomandate

Cancelarul german Angela Merkel le-a cerut, sâmbătă, concetățenilor ei să manifeste răbdare față de măsurile restrictive impuse pentru a frâna răspândirea coronavirusului, ea recunoscând totodată că nu știe cât va mai dura această situație, obiectivul fiind deocamdată dublarea numărului cazurilor de infectare la un interval de numai zece zile, consemnează agenția EFE.

"Nimeni nu poate spune astăzi cu certitudine cât va dura această perioadă dificilă", a spus Merkel în mesajul ei transmis în fiecare sâmbătă. "Cifrele zilnice cu noile persoane infectate nu ne dau niciun motiv pentru a ne relaxa ori pentru a atenua regulile", a subliniat ea, în timp ce în Germania are loc o dezbatere tot mai intensă asupra oportunității renunțării la unele dintre restricțiile instituite.

Angela Merkel a oferit totuși un indiciu, afirmând că unul din obiectivele autorităților germane este ca numărul noilor persoane infectate cu coronavirus să se dubleze la un interval de numai zece zile, pentru a nu satura sistemul medical, în prezent dublarea numărului îmbolnăvirilor de Covid-19 fiind observată după circa cinci zile și jumătate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7013 secunde