Anchetă după prăbușirea pasarelei pietonale / Mai multe persoane, prinse în continuare sub dărâmături

151
Anchetă după prăbușirea pasarelei pietonale / Mai multe persoane, prinse în continuare sub dărâmături - pasarelaprabusitamiamiepa3-1521271266.jpg

Articole recomandate

Cel puțin șase oameni au murit, în Miami, după ce o pasarelă pietonală s-a prăbușit peste o șosea intens circulată. Bilanțul ar putea chiar să crească, având în vedere că operațiunile nu s-au încheiat, iar persoane ar putea să fie în continuare prinse sub dărâmături. În acest timp, însă, autoritățile încearcă să afle cum s-a produs tragedia.


"Faptul că sunt trupuri acolo și nu putem să ajungem la ele este pur și simplu oribil", a declarat un reprezentant al pompierilor din Florida.

Autoritățile nu pot însă să anunțe oficial numărul victimelor, cel puțin nu până când operațiunile nu se încheie. Astfel, potrivit presei americane, cel puțin zece persoane ar fi murit.

În acest timp, autoritățile încearcă să afle cum a fost posibil ca pasarela să se prăbușească. Pasarela a fost instalată sâmbătă, cu doar câteva zile înainte să se prăbușească. Nu a fost dată încă în folosință și se afla în faza de testare. Aceasta era susținută de cabluri, care erau întinse de muncitori chiar în momentul în care pasarela s-a prăbușit. Anchetatorii încearcă să afle de ce nu au fost luate mai multe măsuri de siguranță, dar și de ce nu a fost oprită circulația în zonă pentru aceste teste.

O echipă de formată din 15 oameni, inclusiv inginieri, încearcă să afle răspunsurile la aceste întrebări. Pasarela pietonală a fost construită după opt ani de planificare și teste de fezabilitate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9731 secunde