Consilierul John Bolton:

"Amestecul Rusiei în alegerile americane a avut un efect neglijabil"

182
"Amestecul Rusiei în alegerile din Statele Unite a avut un efect neglijabil", a declarat consilierul pentru securitatea națională al Casei Albe, John Bolton, care a insistat că un astfel de comportament nu trebuie tolerat, informează Reuters.

O comisie specială federală conduce o anchetă penală în legătură cu acuzațiile privind amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA în 2016 și orice posibilă cooperare cu campania lui Donald Trump.

Moscova a negat acuzațiile, în timp ce Trump a spus că nu a existat nicio înțelegere între echipa sa de campanie și Rusia.

Bolton a minimalizat consecințele presupusei ingerințe. "Le-am spus colegilor noștri ruși că amestecul lor în procesul nostru electoral abia dacă a avut un efect real", l-a citat postul de radio Eho Moskvî pe Bolton, aflat într-o vizită la Moscova.

"Dar lucrul cel mai important este însăși dorința de amestec în afacerile noastre care trezește neîncredere în poporul rus, în Rusia. Și cred că nu ar trebui tolerată, nu ar trebui să fie acceptabil", a adăugat Bolton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde