Ambasadorul Republicii Venezuela a fost oaspetele CCINA

137
Ambasadorul Republicii Venezuela a fost oaspetele CCINA - ambasadorulrepubliciivenezuelaaf-1562227094.jpg
Oaspetele a prezentat, pe scurt, situația economică actuală din Venezuela, subliniind că, trebuie făcută distincție între partea politică și cea comercială. Aceasta este prima vizită a unui ambasador din Venezuela, la CCINA Constanța. Alfredo Alfonso Torrealba a afirmat că, dorește să se întâlnească cu conducerea fiecărei camere de comerț județene, astfel încât să cunoască cât mai bine toate oportunitățile de afaceri, în scopul de a putea sprijini schimbul comercial între firme românești și firme din Venezuela. În momentul acesta, Venezuela este o țară cumpărătoare și este interesată de parteneri de afaceri din România, în special de exportatori de carne, conserve de carne, făină, dar și de alte produse.


Dănuț Jugănaru a prezentat activitatea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și oportunitățile de afaceri din județ, insistând, în special, pe importanța pe care o are portul Constanța, atât ca port maritim, dar în special, ca port fluvial la Dunăre. De asemenea, portul Constanța este un port cu facilități fiscale oferind avantaje multiple investitorilor.


În finalul întrevederii, Alfredo Alfonso Torrealba și-a exprimat disponibilitatea de a sprijini firmele constănțene în găsirea de parteneri în Republica Venezuela.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2847 secunde