Alertă la Londra: Patru oameni au fost înjunghiați

210
Alertă la Londra: Patru oameni au fost înjunghiați - anbnjnc9ntgwjmhhc2g9zwnhzthjmgq1-1554037367.jpg

Articole recomandate

Este alertă de securitate la Londra. Patru oameni au fost înjunghiați în nordul orașului, în doar câteva ore, relatează The Telegraph. Ultimul atac cu cuțitul a fost la ora 10:00, duminică dimineată. Două dintre victime sunt în stare gravă la spital.


Primul incident a avut loc sâmbătă seară, după ora 19:00 (ora Londrei), când o femeia de 45 de ani a fost înjunghiată în spate de către un bărbat. Ea a fost transportată la spital în stare critică.

Circa patru ore mai târziu, același bărbat este bănuit că a atacat un trecător în apropiere de Park Avenue. Viața victimei nu a fost pusă în pericol.

Al treilea incident a avut loc cu puțin timp înaintea orei 4:00 (ora Londrei), în apropiere de stația de metrou Seven Sisters. Starea tânărului de 23 de ani este critică.

Ultimul incident a avut loc la 9:43, pe strada Brettenham. Un bărbat a fost înjunghiat tot de la spate și se crede că este același atacator.

Un suspect a fost arestat la ora 11:00, dar poliția nu confirmă dacă el este atacatorul și le-a recomandat oamenilor care locuiesc sau vizitează zona să fie vigilenți.

Potrivit BBC, autoritățile nu consideră că incidentele sunt de natură teroristă, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4178 secunde