ALERTĂ în Franța! Sute de persoane EVACUATE, după descoperirea unei mașini cu 5 butelii de gaz

97
ALERTĂ în Franța! Sute de persoane EVACUATE, după descoperirea unei mașini cu 5 butelii de gaz - politiepozabruxellespoza59827300-1506239133.jpg

Articole recomandate

Aproape 200 de locuitori ai unei zone rezidențiale de lux de la periferia orașului Lille (nordul Franței) au fost evacuați, sâmbătă seara, după descoperirea a cinci butelii cu gaz într-o mașină, a anunțat o sursă din cadrul poliției, care a respins imediat posibilitatea unui atentat.


"Sunt șanse foarte mari să fie ceva banal", a precizat sursa citată.

Alerta a fost dată de un riveran în jurul orelor 22.30 (20.30 GMT). Serviciile de pirotehniști se aflau la fața locului, la Lambersart, la periferia orașului Lille, pentru "o acțiune preventivă".

La sfârșitul lui august, un concert a fost anulat în ultimul moment la Rotterdam, după un avertisment din partea poliției spaniole. Șoferul unei camionete transportând mai multe butelii cu gaz în vecinătatea sălii de spectacole a fost arestat și, ulterior, eliberat, relatează agerpres.ro.

În iunie, o vastă operațiune de deminare a fost declanșată după descoperirea, în comuna Chasse-sur Rhone, la aprox. 30 de kilometri de Lyon (centru-est), a unui vehicul cu mai multe butelii cu butan ascunse sub o prelată. În cele din urmă, s-a stabilit că proprietarul mașinii îl fura pe angajator, o societate de transport de mărfuri, printre care butelii cu gaz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4166 secunde